Keskossa arvostetaan markkinoiden kehityslukuja

Keskolla ja Rasilla on pitkä yhteinen historia. Markkinoiden kehitysluvut, hyvät tapahtumat ja vaikuttamistyö ovat yhteisen taipaleen vahvat rakennuspilarit.

– Kesko, silloinen Rautakesko, markkinoiden merkittävänä tekijänä on ollut luontainen toimija osana yhdistystä. Takana on jo vuosikymmenten yhteistyö, kertoo Product Line Director Harri Karumo Keskosta.

Suhdanteiden aallonharjalla

Keskossa suhdanteiden seuraaminen koetaan tärkeäksi. Syksyisin järjestettävä Suhdanteet-seminaari on myös tullut tutuksi monelle keskolaiselle. 

– Markkinoiden kehitysluvut ovat olleet meille aina hyvin tärkeitä ja suhdanneseminaari on ollut erittäin pidetty tapahtuma yrityksessämme. Olemme osallistuneet siihen aina laajalla rintamalla, Karumo vahvistaa.

Eturintamassa vaikuttamistyöhön

Monien viranomaisvaatimusten johdonmukainen toteutus Suomen markkinoilla ei ole pelkästään Keskon, vaan koko alan ja etenkin asiakkaiden edun mukaista. 

– Esimerkiksi Ruotsissa toteutetun, niin sanotun Attefallshuset-konseptin kaltaisen muutoksen läpivienti rakennuslupiin olisi kaikkia hyödyttävä. Suomalaiset saisivat jouhevammin rakentaa omalle tontilleen pieniä erillisrakennuksia, kiteyttää Karumo.

04.09.2018

Jaa artikkeli: