RaSi ry - Rauta-, rakennus- ja sisustustarvikekaupan yhdistys. Föreningen för bygg- och inredningsvaruhandeln i Finland. Finnish Hardware Association (DIY).  
 

In English In English

Rasi- tuotetietopankki

HUOM! Rakennustieto Oy on 4.2.2015 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Rasi-tieto Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta käsittää lähinnä rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvien tavarantoimittajien tuotetietopankin sekä siihen liittyvät sopimukset. Liiketoiminnan siirtopäiväksi on sovittu 16.2.2015. Kauppahinta ei ole julkinen.

RT tuotetieto - suorin tie asiakkaasi suunnitelmiin ja hankkeisiin

RT tuotetieto on tehokas väylä materiaalivalmistajille tuotetiedon ylläpitoon ja julkaisemiseen luokitellusti ja standardoidusti. Tuotteet näkyvät suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja kiinteistönpidon ammattilaisten käyttämissä tärkeissä päivittäisissä työkaluissa, Rakennustiedon tietopalveluissa.

Olemalla mukana palvelussa tuotteet tulevat varmemmin mukaan rakennushankkeisiin. Laittamalla tuotetiedot vain yhteen palveluun säästetään aikaa. Maamme johtavat urakoitsijat käyttävät RT urakoitsijan tuotetieto -sovellusta.

Toimittamalla tuotetiedot sähköisessä muodossa RT-tuotetietokantaan pääseee helposti mukaan. Lisäksi näkyvyyttä voi laajentaa  RT-tuotekortilla ja muilla lisäpalveluilla.

RT tuotetiedossa julkaistujen rakennusmateriaalitietojen tärkein jakelukanava ovat Rakennustiedon tietopalvelut. RT-ohjeet ja tuotetiedot on linkitetty keskenään. Näin suunnittelijan ja urakoitsijan on helppo valita oikeat tuotteet hankkeisiinsa.

 

http://www.rttuotetieto.fi/

Rakennustieto Oy:

www.rakennustieto.fi

toimitusjohtaja: Heimo Salo, heimo.salo@rakennustieto.fi

tuotekehitysjohtaja: Kimmo Lehtonen, kimmo.lehtonen@rakennustieto.fi

 

 

 

 

 

 
  Rasi Ry - PL 150 (Mannerheimintie 76 B) - 00251 Helsinki - Puh. (09) 431 56 480  
  Sivuston toteutus © Whitestone Oy