RaSi ry - Rauta-, rakennus- ja sisustustarvikekaupan yhdistys. Föreningen för bygg- och inredningsvaruhandeln i Finland. Finnish Hardware Association (DIY).  
 

In English In English

Ajankohtaista

 

Käyttö- ja erikoistavarakaupan ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löydät Etu ry:n nettisivuilta

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vuoden 2017 rautakaupan-alan rakennetilastot julkaistu

Tilaston löydät klikkaamalla Alan kaupan rakenne-sivustolta.

 


 

Biolan Oy jäseneksi 6/2017

Biolan Oy on Rasi ry:n uusin jäsen. Biolan Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kasvualustoja, lannoitteita, maanparannusaineita ja niihin liittyviä laitteita, kuten kompostoreja, sekä jätevedenpuhdistuslaitteita. Yritykseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.biolan.fi


Rasi Ry:n suhdannekysely 1 / 2017

Tavarantoimittajat / Tukkukauppiaat

Rasi ry:n järjestämään 1/2017 suhdannekyselyyn vastasi 83 tukkukauppojen ja tavarantoimittajien edustajaa. Viimevuoden kyselyssä vastauksia tuli 58.

Eniten myyntiä viime vuodesta ovat kasvattaneet rakennustarvikkeet ja rautakauppatuotteet. Tuloksen kehitys on kyselyn mukaan parantunut viime vuodesta. Vastanneista 46,9 % vastasivat tuloksensa parantuneen, joka on 7,2 % enemmän viime vuonna vastanneista. Myös kokonaismyynnin kehitys on vastaajien keskuudessa ollut kasvanut viime vuoteen verrattuna.

Myös tänä vuonna vastaajien arvio myynnin kehityksestä on positiivista. 79 % vastaajista arvioi myynnin kasvavan tämän vuoden aikana. Myös vastaajien mielestä henkilökunnan määrä tulee kasvamaan hieman tämän vuoden aikana. Vastaavasti arvio tuloksen kehityksestä on laskenut hieman viime vuoteen verrattuna.

1/2017 ja 1/2016 suhdannekyselyjen vertailutilastot löytyvät täältä.


Jäsenlista päivittinyt 5/2017

Rasi ry:n jäsenlista on päivittynyt kolmella uudella tavarantoimittajalla. Kylpyhuonekalusteita edustavat Temal Oy ja Svedbergs Oy Ab, sekä puupohjaisia huonekalu- ja lattiamateriaaleja edustava Egger Retail Products liittyvät RaSi:n jäseniksi.


Vuoden 2016 kaupan-alan rakennetilastot julkaistu

Tilaston löydät klikkaamalla tästä. Aiempien vuosien tilastot ovat nähtävissä Alan kaupan rakenne - sivustolta.


2016 kevään uudet jäsenet

2016 alussa Rasi:in on liittynyt kaksi uutta jäsentä Ardex Oy ja Laattapiste Oy. Ardex Oy on kansainvälinen sementtipohjaisten rakennustuotteiden valmistaja ja on toiminut alalla jo yli 50 vuotta.

Laattapiste Oy on yksi Suomen johtavista kylpyhuoneisiin erikoistuneista yrityksistä, jo laatoista aina koko kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen asti.


Vuoden 2015 kaupan-alan rakennetilastot julkaistu

Katso tilasto klikkaamalla tästä, vanhemmat tilastot löydät Alan kaupan rakenne alasivulta arkisto.


Värimiehet Oy liittyi RaSi ry:n jäseneksi

7.12.2015 Värimiehet Oy liittyi Rasi ry:n jäseneksi. Värimiehet Oy on maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä, joka on perustettu vuonna 1988. Värimiehet Oy:lla on 2 toimipistettä pohjanmaalla. Vuonna 2013 uudistettu Seinäjoen toimipiste ja uusi syksyllä 2014 avattu Vaasan toimipiste. Värimiehet Oy:n valikoimaan kuuluu pääosin tapetit, laatat, maalit, listat ja muut tarvikkeet.

Värimiehet Oy:n verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.varimiehet.fi ja yhdyshenkilöinä toimivat:

toimitusjohtaja: Marko Ryssy

myynti- ja markkinointijohtaja: Juha-Matti Tirri

 
  Rasi Ry - PL 150 (Mannerheimintie 76 B) - 00251 Helsinki - Puh. (09) 431 56 480  
  Sivuston toteutus © Whitestone Oy